Persbericht NSPOH: NIEUW: bij- en nascholing public & occupational health 2016

Utrecht, 29 september 2015 – Vandaag is de nieuwe NSPOH-brochure Bij- en nascholing & In-company Public & Occupational Health 2016 verschenen. Professionals (én werkgevers) kunnen kiezen uit ruim 180 verschillende modules waarvan 30 nieuwe titels. De brochure is te downloaden vanaf deze link. De inschrijving voor 2016 is hiermee geopend.

Samenwerken
Veel nieuwe modulen staan in het teken van samenwerken: samen werken aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en –participatie in Nederland.
Zo kunnen jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen, samen met pedagogen, maatschappelijk werkers en jeugdwerkers, deelnemen aan de multidisciplinaire cyclus ‘Samenwerken in het wijkteam’ (in samenwerking met de RINO-groep).
Voor arboprofessionals zijn er nieuwe modules over regelingen rond verzuim in het onderwijs en de belastbaarheid bij chronische nierschade. Wie meer wil leren over de arbowet en sociale zekerheid volgt de e-learning!
En voor professionals in de reizigersadvisering is de nieuwe module ‘Het motiveren van reizigers’ een aanrader.

Scholing van de NSPOH is door diverse instellingen geaccrediteerd en is ook geschikt voor in-company uitvoering. Met maatwerk van de NSPOH kunnen werkgevers snel een nieuwe werkwijze bijbrengen aan een afdeling, of álle professionals in de organisatie op een hoger plan brengen.