Veel animo bij SNPG op huisartsbeurs

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag op de huisartsbeurs van zaterdag 7 april. De korte lezingen in de SNPG-stand van Ted van Essen over de griep en het belang van het griepvaccin waren zeer informatief en gaven soms ook aanleiding tot een goede discussie.

Er was ook veel interesse in onze geplastificeerde hand-out. We hebben er honderden kunnen uitdelen. Op deze hand-out staan feiten over griep en het griepvaccin en de misverstanden die patiënten hier soms over kunnen hebben. De hand-out geeft de juiste informatie die verteld kan worden, zodat de patiënt een goede afweging kan maken over het al dan niet nemen van de prik. Door het succes van de hand-out overwegen we om deze in te zetten bij de komende griepcampagne.

Het was een drukke en ook gezellige dag, met veel goede contacten met zowel huisartsen als assistenten. We willen iedereen die aanwezig was dan ook zeer bedanken voor al hetgeen gezegd en geadviseerd is.