Meer nabestellingen dan ooit

U en uw collega’s zijn nog altijd druk bezig met vaccineren. Het lijkt erop dat meer mensen de griepprik halen. Dit merken we aan de toegenomen hoeveelheid nabestellingen en ook aan onze reguliere voorraad. Daarom zijn er extra vaccins ingekocht, echter die staan inmiddels ook reeds volledig ingepland om uitgeleverd te worden.

Deze situatie maakt dat het op dit moment helaas niet mogelijk is om een nabestelling te plaatsen voor de griepvaccins. De grote vraag naar extra vaccins, maakt dat wij op dit moment niet aan uw vraag kunnen voldoen om een nieuwe levering in te plannen en te garanderen, omdat de voorraad van vaccins dit niet meer toelaat.

Indien u nog vaccins nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar griep@snpg.nl met vermelding van de praktijk AGB-code en waarin u aangeeft hoeveel vaccins u nog nodig heeft voor uw geïndiceerde patiënten. Wij zullen uw aanvraag opnemen in onze administratie en zodra er meer duidelijkheid bestaat over het eventueel alsnog kunnen leveren van uw gevraagde nabestelling zullen wij u hier direct over informeren. Er is ook een mogelijkheid dat het leveren van vaccins niet meer mogelijk zal zijn, ook in dat geval krijgt u van ons bericht.

U kunt ook bij collega’s navraag doen of zij eventueel nog vaccins over hebben, zodat u vaccins van hen kunt gebruiken. Hier leest u hoe u in dit geval de declaratie kunt regelen van vaccins die u van een andere praktijk overneemt.