In ontvangst nemen vaccins

Bij ontvangst dient u te tekenen voor de levering. U gaat dan akkoord dat de levering correct is uitgevoerd, d.w.z.:

  • Volledig: het aantal dozen dat u in ontvangst neemt, komt overeen met het aantal dozen vermeld op de aftekenlijst en zijn (allen) aan u geadresseerd.
  • Onbeschadigd: er zijn geen zichtbare beschadigingen aan de buitenkant van de doos/dozen.

Overhandiging 2_web

In geval van beschadiging van de doos/dozen of onvolledigheid van de zending, kunt u de gehele zending weigeren. Er wordt zo snel mogelijk met u contact opgenomen om een afspraak te maken voor een vervangende levering.

De vaccins moeten in de originele verpakking binnen 1 uur na ontvangst in de koelkast opgeslagen worden. Wij vragen u bij het uitpakken het aantal ontvangen vaccins te controleren met het aantal zoals vermeld op de meegeleverde pakbon. Wilt u ook het aantal op de pakbon vergelijken met het aantal vaccins vermeld op de opdrachtbevestiging? Bij afwijkingen verzoeken wij u zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 1 dag na aflevering) contact op te nemen met SNPG.

Als het aantal vaccins op de pakbon niet overeenkomt met het vermelde aantal op de opdrachtbevestiging, neemt u dan contact op met SNPG.

Indien bij het uitpakken van de doos blijkt dat er niet het aantal vaccins in de doos zit zoals aangegeven op de pakbon (en dus niet overeenkomt met het aantal zoals vermeld in de opdrachtbevestiging), dient u zo snel mogelijk (in ieder geval op de dag van levering) contact op te nemen met SNPG. Wij helpen u dan verder.