Bestellen naalden / bijbehorende middelen / registratiekaarten

Samen met de AstraZeneca vaccins worden de volgende zaken gratis geleverd, zonder dat u deze apart moet bestellen:

  • Veiligheidsnaalden
  • Spuiten
  • Opzuignaalden
  • stickers met batchnummer voor de vaccinatieregistratiekaartjes

Voor meer informatie zie de verschillende werkwijzen bij “voorbereiding ” onder “Plannen en organiseren vaccinatie met AstraZeneca”.

Bij de eerste vaccinlevering worden voldoende bijproducten voor de eerste vaccinatieronde geleverd. De bijproducten voor de tweede vaccinatieronde hoeft u niet te bestellen, deze worden automatisch door SNPG aan de bestelling toegevoegd. Hiervan ontvangt u voorafgaand aan de tweede levering een bevestiging.

Voor overige informatie over het selecteren, bestellen, uitnodigen, vaccineren en registreren van de vaccinaties verwijzen wij u naar de reeds gestuurde SNPG alert of naar de werkinstructie op de website van het RIVM en de praktijkhandleiding van het NHG.

De vaccinatieregistratiekaarten moeten wel door u worden besteld in de webapplicatie van SNPG. In de webapplicatie wordt na het invullen van de bestelling van vaccins, automatisch het aantal benodigde vaccinatieregistratiekaarten ingevuld. Op basis van het aantal bestelde vaccins ontvangt u 105 % vaccinatieregistratiekaarten. Dit aantal kan zo nodig naar beneden worden bijgesteld.  Voor meer informatie zie de verschillende werkwijzen. De huisartspraktijken in Zeeland, Limburg en Noord-Brabant die in februari 2021 worden beleverd zullen de vaccinatieregistratiekaarten op een andere wijze ontvangen. Voor meer informatie zie de verschillende werkwijzen bij “voorbereiding ” onder “Plannen en organiseren vaccinatie met AstraZeneca”.