Bestellen vaccins

U kunt de griepvaccins uitsluitend rechtstreeks bij SNPG bestellen via deze website. Dit jaar worden de vaccins geleverd zonder naald.

Bestellen is een overeenkomst aangaan met SNPG
Met een bestelling gaat u een overeenkomst aan met de SNPG. U moet bij de bestelling akkoord geven op Algemene voorwaarden die gelden voor deze overeenkomst. Bestudeer deze voorwaarden grondig voordat u de bestelling plaatst.

Hoe eerder de bestelling hoe meer kans datum van voorkeur
U kunt in de webapplicatie aangeven op welke dag u uw vaccins geleverd wilt hebben. Er is echter slechts een bepaalde hoeveelheid uit te leveren vaccins per werkdag beschikbaar, evenals een maximaal aantal te beleveren adressen per werkdag. Hoe eerder u bestelt, hoe meer keuze u heeft in de afleverdatum.

U kunt met ingang van 1 juni 2019 een bestelling plaatsen. De webapplicatie sluit op 30 juni.

Veiligheidsnaalden
De veiligheidsnaalden kunt u bestellen bij een farmaceutische groothandel naar keuze. U gaat met de groothandel een overeenkomst aan en deze leverancier zal de veiligheidsnaalden bij u bezorgen. Let u erop dat u veiligheidsnaalden bestelt met de juist maatvoering.

Let op: De bestelling van veiligheidsnaalden verloopt hoogstwaarschijnlijk per 100 stuks, in tegenstelling tot de bestelling van vaccins, die per 10 stuks gaat.