Ondersteuning vanuit SNPG

Webapplicatie (bestellen)
Via de website van SNPG kunt u zowel griep- als pneumokokkenvaccins en informatiemateriaal bestellen en de vaccinaties uiteindelijk ook kunt verantwoorden.

U kunt van 1 juni tot en met 30 juni de vaccins bestellen door in te loggen op de webapplicatie op onze website.

Website, alerts en nieuwsbrieven
Op onze website staat alle benodigde informatie over het NPPV. Ook houden wij u op de hoogte via onze nieuwsbrieven. Wij zullen u verder ook ‘’alerts’’ toesturen met op dat moment actuele informatie.

E-learning
Er staat een e-learning ter beschikking voor zowel de griep- als pneumokokkenvaccinatie. De e-learning is geaccrediteerd voor BIG registraties (huisartsen), KABIZ registraties (doktersassistenten), V&VN registraties en NVvPO registraties. De e-learning vindt u via de website van SNPG.

Praktijkhandleiding
De NHG-praktijkhandleidingen voor het NPG en het NPPV worden dit campagnejaar geactualiseerd. Zodra deze gereed zijn worden ze geplaatst op de websites van de SNPG en het NHG.

Communicatiemiddelen voor patiënten
Voor het NPG en NPPV kunt u in juni voor uw patiënten informatie bestellen of downloaden vanaf de website van SNPG. Denk hierbij aan een infographic, posters, (bewegende) wachtkamerschermen en voorbeeld-uitnodigingsbrieven.