In ontvangst nemen vaccins

De vaccins worden in een gekoelde vrachtauto vervoerd en bij u afgeleverd. De vaccins moeten uiterlijk binnen 1 uur na ontvangst in de koelkast worden geplaatst.

Let op:

  • De vaccins worden niet in koeldozen geleverd.
  • De arts hoeft de vaccins niet zelf in ontvangst te nemen.
  • Bij het in ontvangst nemen van de vaccins dient u te tekenen voor de levering. U gaat dan akkoord dat de levering zonder schade en/of direct opvallende gebreken is uitgevoerd.
  • Zorg dat degene die de vaccins in ontvangst neemt, weet hoe hij moet omgaan met het gekoeld bewaren van de vaccins.

Overhandiging 2_web

Als er niemand aanwezig is op de afgesproken afleverdatum, vragen wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen met SNPG.

Indien de vaccins niet kunnen worden afgeleverd, zal de zending de volgende werkdag kosteloos opnieuw worden aangeboden. Voor een eventuele derde of verdere aanbieding van dezelfde levering brengen wij € 40,00 (incl. BTW) per leveringspoging in rekening.

Let op! De chauffeur die uw vaccins levert mag niet afleveren op een ander adres dan op de order staat. U mag dus niet de chauffeur naar een ander adres sturen. Wanneer u toch op een ander adres geleverd wilt krijgen, dient u dit van te voren aan te geven. Dit kan dus tot 8 dagen voor levering door in de webapplicatie uw bestelling aan te passen (afleveradres wijzigen) en binnen 8 dagen voor levering kunt u hiervoor contact met SNPG op te nemen via griep@snpg.nl of pneumokokken@snpg.nl met het verzoek of aanpassen van het adres nog mogelijk is. Wijzigingen binnen 8 dagen kunnen wij niet garanderen.