E-learning

E-learning voor uitvoerders van het griep- en pneumokokkenvaccinatieprogramma

Er is een e-learnings module ‘Griep- en pneumokokkenvaccinatie in de praktijk’ waarin alle aspecten van de griep- en pneumokokkenvaccinatiecampagne aan de orde komen. Met deze module zijn de uitvoerders optimaal voorbereid op de komende campagnes.

De module is ontwikkeld voor een ieder die de griep- en/of pneumokokkenvaccinatiecampagne in de praktijk uitvoert, zowel binnen de huisartsenpraktijk als in de zorgorganisatie. De e-learning is in gezamenlijkheid ontwikkeld door het NHG, de NVDA, het RIVM en de SNPG.

In de module ‘Griep- en pneumokokkenvaccinatie in de praktijk’ wordt in zes hoofdstukken aandacht besteed aan alle stappen die moeten worden doorlopen om de griep- en de pneumokokkenvaccinatiecampagne succesvol uit te voeren. Dit begint bij de voorbereiding tot aan de afronding van de beide campagnes.

Accreditatie

Accreditatie voor de module ‘Griep- en pneumokokkenvaccinatie in de praktijk’ is verleend door KABIZ, de KNMG, de NVvPo en V&VN. Als u de module griep- en pneumokokkenvaccinatie met succes doorloopt ontvangt u 1 accreditatiepunt.
SNPG verzorgt de aanmelding voor het accreditatiepunt. U hoeft zelf geen actie te ondernemen om het punt bijgeschreven te krijgen.

Benodigde tijd

Het doorlopen van de module Griep- en pneumokokkenvaccinatie in de praktijk’ kost ongeveer 1 uur. U hoeft de cursus niet in een keer af te ronden, dit kan in meerdere sessies.

Certificaat

De module kunt u afsluiten met een toets om uw kennis te testen. U ontvangt na het behalen van deze toets een certificaat. Dit certificaat kunt u downloaden via uw account van de e-learning.

Inloggen e-learning

Om de e-learning te kunnen volgen moet u zich registreren. Uw e-mailadres is ook uw gebruikersnaam.
Wilt u de e-learning als gast volgen, dan kan dit natuurlijk ook. Het enige dat u nodig heeft is een geldig e-mailadres dat voor u toegankelijk is om de inloggegevens te ontvangen.

Klik hier om in te loggen.