Praktijkovername, opheffing praktijk of geheel nieuwe praktijk

Praktijkovername
Bij praktijkovername kan de vertrekkende huisarts in de webapplicatie op basis van zijn eigen gegevens een bestelling plaatsen. De nieuwe huisarts moet onderstaand formulier invullen en mailen, faxen of sturen aan de SNPG. De bestelling van de vertrekkende huisarts wordt dan omgezet in een definitieve bestelling op de naam van de overnemende huisarts. De bestelling van de vertrekkende huisarts komt dan te vervallen. De declaratie komt op naam van de nieuwe huisarts.

Indien er al een bestelling is uitgeleverd in het lopende seizoen, dan kan deze overzetting niet meer in het lopende seizoen plaatsvinden.

Bij een op te heffen praktijk kan onderstaand formulier worden ingevuld en kunt u deze mailen, faxen of sturen aan de SNPG. Het account zal dan worden gesloten. Indien er reeds een bestelling was geplaatst onder dit account, dient er wel eerst duidelijkheid te zijn wat er dient te gebeuren met deze bestelde vaccins.

Start nieuwe vestiging
Start u als huisarts een nieuwe vestiging, dan moet u onderstaand formulier invullen en mailen, faxen of sturen aan de SNPG. U ontvangt vervolgens van de SNPG bericht hoe u kunt bestellen.