Bestellen vaccins

U kunt de griep- en pneumokokkenvaccins uitsluitend rechtstreeks via SNPG bestellen. Ook dit jaar worden de vaccins geleverd zonder naald.

Bestellen is een overeenkomst aangaan met SNPG
Met een bestelling gaat u een overeenkomst met ons aan. Geef bij de bestelling akkoord op de Algemene voorwaarden die gelden voor deze overeenkomst. Bestudeer deze voorwaarden grondig voordat u de bestelling plaatst.

Hoe eerder de bestelling hoe meer kans datum van voorkeur
U kunt in de webapplicatie aangeven op welke dag u uw vaccins wilt ontvangen. Er is echter slechts een bepaalde hoeveelheid uit te leveren vaccins per werkdag beschikbaar, net als een maximaal aantal adressen per werkdag waar wij vaccins kunnen afleveren.
Hoe eerder u bestelt, hoe meer keuze u heeft in de afleverdatum. Hierbij is het verstandig dat u rekening houdt met de planning van het vaccinatiespreekuur:

  • Als de vaccins te ver van tevoren geleverd worden, betekent dit een langere bewaartijd in de koelkast.
  • Levering te dicht op het spreekuur kan evenwel betekenen dat de vaccins niet op tijd geleverd worden, wanneer er onverwacht iets misgaat met de levering.

U kunt vanaf 3 juni 2024 een bestelling plaatsen. De webapplicatie sluit na 30 juni.

 

Veiligheidsnaalden
U kunt de veiligheidsnaalden bestellen bij een farmaceutische groothandel naar keuze. U gaat met de groothandel een overeenkomst aan en deze leverancier bezorgt de veiligheidsnaalden bij u. Let u erop dat u de veiligheidsnaalden met de juiste maat bestelt.

Let op: u kunt de veiligheidsnaalden hoogstwaarschijnlijk per 100 stuks bestellen, anders dan de bestelling van vaccins, die per 10 stuks gaat.