Drukwerk

Vanaf 5 september 2022 kon u via de webapplicatie drukwerk ten behoeve van de najaarscampagne voor COVID-19-vaccinatie bestellen. De meeste uitnodigingen zullen verstuurd zijn en de massa wordt inmiddels gefaseerd op geboortejaar via brede communicatie geïnformeerd dat zij zich kunnen aanmelden voor een herhaalvaccinatie bij de GGD. De webapplicatie zal daarom vanaf vrijdag 21 oktober 16:00 uur gesloten worden om hier nog drukwerk voor te kunnen bestellen.

De materialen zijn tot nader order wel digitaal te verkrijgen om zelf uit te printen. Op onze Download-pagina vindt u linkjes naar de materialen (dit betreft de bijlagen die u bij de uitnodigingsbrief kunt voegen). De uitnodigingsbrief vindt u in uw HIS. Mocht uw HIS-leverancier daarin niet faciliteren, dan kunt u een digitale versie bij ons opvragen via covid19@snpg.nl.

Wanneer u zelf nog uitnodigingen verstuurt, is  het van belang dat de uitnodigingsbrief door de huisarts wordt gepersonaliseerd, bijvoorbeeld door er een adressticker op te plakken. Zonder de persoonlijke gegevens van de patiënt op de brief krijgt de patiënt geen voorrang om een afspraak te maken. Let op: Zorg dat u geen “groene kaart” etiketten gebruikt en geen BSN-nummer vermeldt op de adressticker. Pas de tekst van de brief niet aan, anders is deze niet meer herkenbaar voor de medewerkers op de GGD-locatie. De uitnodigingen print u vanuit uw HIS uit op uw eigen briefpapier. In totaal bestaat de uitnodigingsset uit 3 A4’tjes (dubbelzijdig). Zorg ervoor dat u uw brieven voldoende frankeert, om te voorkomen dat uw patiënt een brief met strafport ontvangt.