Bestelling vaccins wijzigen

Kan ik mijn bestelling van vaccins wijzigen?
Antwoord:

U kunt in onze webapplicatie zelf een bestelling wijzigen tot uiterlijk 8 dagen voor levering van de vaccins. Deze wijziging is kosteloos.

Wanneer u binnen 8 dagen voor de afleverdatum wijzigingen wilt doorvoeren of tegen problemen aanloopt, dan kunt u contact opnemen met SNPG via griep@snpg.nl of pneumokokken@snpg.nl onder vermelding van uw praktijk AGB-code. Wijzigingsverzoeken binnen 8 dagen worden alleen in uitzonderlijke omstandigheden gehonoreerd en zijn niet gegarandeerd. Wanneer een wijzigingsverzoek gehonoreerd kan worden, worden hiervoor administratiekosten à € 40,- in rekening gebracht. 

Ik heb het aantal vaccins van mijn bestelling gewijzigd en nu kan ik niet meer op dezelfde dag geleverd krijgen?
Antwoord:

Wanneer u de aantallen van een bestelling vaccins ophoogt, kan het voorkomen dat u niet meer geleverd kunt krijgen op de dag die u aanvankelijk had gekozen. Dit heeft te maken met de beschikbare vaccin voorraad per dag. Wel kunt u zelf een nieuwe datum aangeven waarop u de vaccins wilt ontvangen of u kunt contact opnemen met SNPG via griep@snpg.nl of pneumokokken@snpg.nl.

Een andere optie om meer vaccins te verkrijgen is om een nabestelling te plaatsen. Een nabestelling kunt u de dag na ontvangst van uw hoofdlevering vanaf 12.00 uur plaatsen. 

Het afleveradres blijkt op de dag van levering toch anders te moeten zijn. Kan ik de chauffeur naar een ander adres doorsturen?

Nee, dat kan niet. De chauffeur die uw vaccins levert mag niet afleveren op een ander adres dan op de order staat. U mag dus niet de chauffeur naar een ander adres sturen. Wanneer u toch op een ander adres geleverd wilt krijgen, dient u dit van te voren aan te geven. Dit kan dus tot 8 dagen voor levering door in de webapplicatie uw bestelling aan te passen (afleveradres wijzigen) en binnen 8 dagen voor levering kunt u hiervoor contact met SNPG op te nemen via griep@snpg.nl of pneumokokken@snpg.nl met het verzoek of aanpassen van het adres nog mogelijk is. Wijzigingen binnen 8 dagen kunnen wij niet garanderen.