Bij wie bestelt u veiligheidsnaalden?

Heeft u uw veiligheidsnaalden al besteld?

Door de coronacrisis zien groothandels een (forse) toename in de verkoop van medische verbruiksmiddelen, waaronder naalden. Daarom brengen wij graag nog eens ons advies onder de aandacht: bestel tijdig uw veiligheidsnaalden! Normaalgesproken raden wij al aan om direct met de vaccins ook de veiligheidsnaalden te bestellen. Mocht u dit op dit moment nog niet gedaan hebben, dan raden wij u dus aan uw bestelling bij de groothandel zo spoedig mogelijk te plaatsen.

U kunt zelf kiezen bij welke groothandel (leverancier) u de veiligheidsnaalden bestelt. U gaat met deze groothandel een overeenkomst aan en de groothandel zal de veiligheidsnaalden bij u (laten) bezorgen. Let u erop dat de bestelling van veiligheidsnaalden hoogstwaarschijnlijk per 100 stuks verloopt, dit in tegenstelling tot de bestelling van vaccins die per 10 stuks gaat.

Het is van belang dat u tijdig veiligheidsnaalden bestelt. Wij raden u aan om direct met de vaccins ook de veiligheidsnaalden te bestellen. U kunt beter iets te veel veiligheidsnaalden bestellen dan te weinig. Deze zijn altijd nog voor andere doeleinden of tijdens de campagne van het volgende jaar te gebruiken.

Bij het plaatsen van uw bestelling is het belangrijk te weten dat de groothandels uiteenlopende tarieven hanteren.
Het kan voor u de moeite waard zijn speciale aanbiedingen in de gaten te houden.