COVID-19-vaccinatie

U vindt hier informatie die nodig is om de COVID-19-vaccinatie effectief en volgens de regels te laten verlopen. Deze informatie is afzonderlijk voor huisartsen en zorgorganisaties ondergebracht. Hiervoor wordt zover als mogelijk de volgende indeling gehanteerd:

Voorbereiden, Uitnodigen, Vaccineren, Afronden, Medische informatie en Veelgestelde vragen

U kunt hier volledige handleidingen raadplegen voor het gebruik van de webapplicatie en tevens zijn er meldformulieren en downloads beschikbaar.

Huisartsen gaan in de huisartspraktijk vooralsnog vaccineren met het AstraZeneca vaccin. Dit gebeurt gefaseerd en per regio. Meer informatie hierover vindt u bij “voorbereiding ” onder “vaccineren met het AstraZeneca vaccin: “Inleiding” en “Plannen en organiseren vaccinatie met AstraZeneca”.

LET OP: SNPG is afhankelijk van de besluitvormingen omtrent de COVID-19-vaccinatie. Via onze nieuwsbrieven en onze website informeren wij u wanneer de besluitvorming over de uitvoering bekend is.

De inhoud van de website is levend, wat inhoudt dat de website in de loop van de tijd met informatie wordt aangevuld, zodra deze beschikbaar is.