Bestellen vaccins

U kunt de griepvaccins uitsluitend rechtstreeks bij SNPG bestellen via deze website. Ook dit jaar worden de vaccins geleverd zonder naald.

Bestellen is een overeenkomst aangaan met SNPG
Met een bestelling gaat u een overeenkomst aan met de SNPG. U moet bij de bestelling akkoord geven op de Algemene voorwaarden die gelden voor deze overeenkomst. Bestudeer deze voorwaarden grondig voordat u de bestelling plaatst.

Hoe eerder de bestelling hoe meer kans datum van voorkeur
U kunt in de webapplicatie aangeven op welke dag u uw vaccins geleverd wilt hebben. Er is echter slechts een bepaalde hoeveelheid uit te leveren vaccins per werkdag beschikbaar, evenals een maximaal aantal te beleveren adressen per werkdag. Hoe eerder u bestelt, hoe meer keuze u heeft in de afleverdatum.

U kunt met ingang van 1 juni 2019 een bestelling plaatsen. De webapplicatie sluit op 30 juni.

Veiligheidsnaalden
De veiligheidsnaalden kunt u bestellen bij een farmaceutische groothandel naar keuze. U gaat met de groothandel een overeenkomst aan en deze leverancier zal de veiligheidsnaalden bij u bezorgen. Let u erop dat u veiligheidsnaalden bestelt met de juist maatvoering.

Let op: De bestelling van veiligheidsnaalden verloopt hoogstwaarschijnlijk per 100 stuks, in tegenstelling tot de bestelling van vaccins, die per 10 stuks gaat.