Spoedbestelling (binnen 24/48 uur)

Bij calamiteiten kunt u een spoedbestelling aanvragen of uw bestelling binnen 8 dagen voor de afleverdatum nog laten aanpassen. U kunt bovenstaande niet via de webapplicatie van SNPG regelen. U dient hiervoor schriftelijk contact op te nemen met SNPG via griep@snpg.nl. Vermeld in deze mail uw AGB-code, uw specifieke verzoek en dat u akkoord bent met de kosten die uw verzoek met zich meebrengen. SNPG zal uw verzoek in behandeling nemen en zoveel als mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Indien u uw bestelling binnen 8 dagen voor de afleverdatum nog wilt aanpassen, dan zijn hier kosten aan verbonden van  € 40,00 plus eventuele bestelkosten (vanaf de 3e levering € 30,00 incl. BTW)
  • Indien u een spoedlevering binnen 48 uur wilt aanvragen dan wordt hiervoor € 160,00 in rekening gebracht plus eventuele bestelkosten (vanaf de 3e levering € 30,00 incl. BTW). De spoedlevering wordt binnen twee werkdagen bij u afgeleverd, dit in overleg met de leverancier.
  • Indien u een spoedlevering binnen 24 uur wilt aanvragen dan wordt hiervoor € 375,00 in rekening gebracht plus eventuele bestelkosten (vanaf de 3e levering € 30,00 incl. BTW). De spoedlevering wordt binnen 24 uur bij u afgeleverd, dit in overleg met de leverancier.

Voor bovenstaande geldt dat er geen pre-alert naar de arts kan worden gestuurd in verband met de korte termijn van wijzigen en/of inplannen.

Leveringen buitenland
Er wordt geen vertraging verwacht met betrekking tot de leveringen net over de Nederlandse grens. Ook hier wordt de pre-alert voor de normale leveringen gegeven.