Wanneer bestellen?

De webapplicatie is geopend vanaf 3 juni 2024 (vanaf 00.00 uur) om uw bestelling te plaatsen. We vragen u in juni te bestellen. Hoe eerder u bestelt, hoe meer keuze u heeft in de afleverdatum.

Wij nodigen u in mei via de nieuwsbrief uit om via onze website te bestellen. Plaats vóór 30 juni uw bestelling via onze website. De besteltermijn is noodzakelijk zodat u tijdig voldoende vaccins in huis heeft.

Let bij het bestellen van nieuwe vaccins op het volgende:

  • Vernietig de niet gebruikte griepvaccins van de vorige vaccinatiecampagne. Hiermee voorkomt u verwarring bij een nieuwe zending griepvaccins.
  • Pneumokokkenvaccins hebben een langere houdbaarheidsdatum, inventariseer derhalve of er nog voorraad aanwezig is van pneumokokkenvaccins die de komende campagne nog toegediend kunnen worden. Pneumokokkenvaccins dient u pas te vernietigen als de houdbaarheidsdatum ook daadwerkelijk is verstreken.
    De meeste pneumokokkenvaccins die worden geleverd in 2024 hebben een houdbaarheidsdatum van een seizoen, houd daarmee rekening bij het plaatsen van uw bestelling.