Briefpapier met infographic

De infographic voor zowel de griep- als voor de pneumokokkenvaccinatie worden jaarlijks herzien.

De infographic bieden wij u aan op A4 briefpapier, waarbij u op de voorzijde van dit briefpapier zelf uw uitnodigingsbrief kunt printen. Het briefpapier met op de achterzijde de infographic ontvangt u gratis.

De informatie in de infographic over de griepvaccinatie en pneumokokkenvaccinatie is kort en illustratief weergegeven. Via ondersteunend beeldmateriaal leggen we uit wat griep en pneumokokken is, wat de mogelijke gevolgen van griep en pneumokokken zijn en wat de griep- en pneumokokkenvaccinatie inhouden. Ook het format van de uitnodigingsbrief is aangepast, zodat deze aansluit en een logisch geheel vormt met de informatie die in de infographic op de achterzijde wordt gegeven. De uitnodigingsbrief kunt u vanaf augustus downloaden via de websites van SNPG en NHG.

Door de introductie van het briefpapier met infographic hoeft u niet meer zelf uw eigen papier in te kopen voor het printen van de uitnodigingsbrieven.

Naast het bestellen van de vaccins kunt u, uitgaande van het verwachte aantal uitnodigingen dat u dit jaar zult versturen, een gepaste bestelling plaatsen van het benodigde aantal infographics per vaccinatiecampagne. U kunt zelf aangeven op welk afleveradres u de infographics wilt ontvangen. Daarnaast is er zoals gebruikelijk de mogelijkheid om een nabestelling te doen.

Het briefpapier met infographic kunt u vanaf 1 juni bestellen via onze webapplicatie. Tot en met 4 augustus kon u uw bestelling hier ook aanpassen, en op 16/17 augustus heeft u de bestelling op het opgegeven afleveradres ontvangen (tenzij anders aan ons verzocht).
Na 4 augustus kunt u meer infographics bestellen door een aparte bestelling te plaatsen via de webapplicatie. Levering van deze bestellingen start 23 augustus. Na deze datum kunt u voor de levering aanhouden dat bestellingen op uiterlijk woensdag besteld de dinsdag daaropvolgend zullen worden afgeleverd.
De infographics zijn in ieder geval ook beschikbaar in Engels, Turks en Arabisch (zie onder Downloads).

Naast dit briefpapier met infographic sturen wij u standaard een tweetal griep- en pneumokokkenposters mee die u in de wachtkamer op een zichtbare plek kunt ophangen. Verder kunt u op onze site onder Downloads Griep en Pneumokokken digitale bestanden vinden om op het informatiescherm te plaatsen binnen de organisatie.