Bestellen vaccins

U kunt de griep- en pneumokokkenvaccins uitsluitend rechtstreeks via SNPG bestellen. Ook dit jaar worden de vaccins geleverd zonder naald.

Bestellen is een overeenkomst aangaan met SNPG
Met een bestelling gaat u een overeenkomst met ons aan. Geef bij de bestelling akkoord op de Algemene voorwaarden die gelden voor deze overeenkomst. Bestudeer deze voorwaarden grondig voordat u de bestelling plaatst.

Hoe eerder de bestelling hoe meer kans datum van voorkeur
U kunt in de webapplicatie aangeven op welke dag u uw vaccins wilt ontvangen. Er is slechts een bepaalde hoeveelheid vaccins per werkdag beschikbaar, net als een maximaal aantal te beleveren adressen per werkdag. Hoe eerder u bestelt, hoe meer keuze u heeft in de afleverdatum.

U kunt vanaf 3 juni 2024 vanaf 00.00 uur een bestelling plaatsen. De webapplicatie sluit na 30 juni.

Veiligheidsnaalden
De veiligheidsnaalden bestelt u bij een farmaceutische groothandel naar keuze. U gaat met de groothandel een overeenkomst aan en deze leverancier bezorgt de veiligheidsnaalden dan bij u. Let u erop dat u veiligheidsnaalden met de juiste maat bestelt.

Let op: u kunt de veiligheidsnaalden hoogstwaarschijnlijk per 100 stuks bestellen, anders dan bij de bestelling van vaccins, die per 10 stuks gaat.