Bestelling wijzigen

Tot uiterlijk 8 dagen voor de geplande levering kunt u via de webapplicatie het aantal vaccins, het afleveradres en/of de afleverdatum wijzigen. Dit geldt zowel voor de hoofd- als de nalevering.
Wijzigingen in de laatste week voor de levering zijn alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk en zijn niet gegarandeerd. Wij vragen u dan ook er zelf alles aan te doen om de zending op de door u opgegeven dag van levering in ontvangst te nemen. In het geval afleverdatum of –adres desondanks toch aangepast moet worden in de laatste week voor levering, heeft dit gevolgen voor de logistieke processen bij de transporteur. Deze gecorrigeerde zending gaat niet via de normale route. Voor een levering die in de laatste week wordt aangepast ontvangt u geen pre-alert. Een alsnog ontvangen pre-alert op basis van uw originele bestelling kunt u dan als niet verzonden beschouwen.

Let op! Wanneer u de aantallen van een bestelling vaccins ophoogt, kan het voorkomen dat u niet meer geleverd kunt krijgen op de dag die u aanvankelijk had gekozen. Dit heeft te maken met de beschikbare vaccin voorraad per dag. Wel kunt u zelf een nieuwe datum aangeven waarop u de vaccins wilt ontvangen of u kunt contact opnemen met SNPG via griep@snpg.nl of pneumokokken@snpg.nl.

Wanneer u uw levering binnen 8 werkdagen voor de geplande levering nog wilt wijzigen, geef dan uw gewenste wijziging schriftelijk door via griep@snpg.nl of pneumokokken@snpg.nl. Alleen dan nemen wij uw aanvraag in behandeling. Wijzigingen worden alleen in uitzonderlijke omstandigheden gehonoreerd en zijn niet gegarandeerd.