Pre-alert levering vaccins

Pre-alert
De vaccins dienen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 1 uur na levering in een koelkast te worden geplaatst. Het brengt aanpassingen voor uw praktijk met zich mee om de koude keten te handhaven. Om te zorgen dat u uw praktijk zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het moment van levering, wordt een pre-alert gestuurd met vermelding van een indicatie van de levertijd (binnen een tijdsframe van 2 tot 4 uur). De pre-alert ontvangt u op het opgegeven e-mailadres onder ‘e-mail praktijk’ uiterlijk vòòr 08.00 uur ’s ochtends op de dag voorafgaand aan de dag van levering.

Let op: Er kunnen omstandigheden zijn waardoor de aflevering binnen dit tijdsframe alsnog niet mogelijk is. De vaccins worden die dag WEL afgeleverd, maar dat kan ook op een ander moment tussen 08.00 en 16.00 uur zijn.

Indien vaccins niet afgeleverd zijn binnen aangekondigde tijd/datum
Indien de vaccins na 16.00 uur nog niet zijn afgeleverd, zal de chauffeur proberen de vaccins na 16.00 uur te bezorgen. Als dit niet lukt omdat er niemand meer aanwezig is, dan zal de levering de volgende dag weer aangeboden worden.

U wordt hierover de ochtend van die volgende dag gebeld om dit verder af te stemmen. Als uw levering een tweede keer niet afgeleverd kan worden, wordt u gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak.

Melden schade / discrepantie aantal geleverd en pakbon
Wij wijzen u er op dat reclamatie bij schade of een discrepantie tussen aantal geleverde vaccins en pakbon binnen 24 uur gedaan moet worden.